5 jul 2009, 18:05

Ти 

  Poesía » De amor
663 0 3

Обичам, когато ме целуваш,

когато ме докосваш със ръка,

когато си до мен -

разпалваш в мен страстта.

 

Но дните на раздяла с теб са дълги

и пълнят се очите със сълзи.

Сърцето почва да се свива

и скърби.

 

Липсваш ми,

и скоро мисля да ти го призная,

не знам какво ще кажеш ти,

но ако на теб не го призная,

на кой да го кажа - кажи ми ти?!

 

Със теб споделям радост и тъга,

ти с мене също - надявам се да  е така.

 

Липсваш ми...

 

Посветено на един скъп човек :):):)

 

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??