27 jun 2008, 0:05

Ти 

  Poesía
610 0 1

Ти си този, за когото мечтая.

Ти си този, за когото се смея и плача.

Ти си този, за когото ден и нощ мечтая.

Ти си този, за когото аз живея.

Ти си този, за когото сърцето ми бие.

Ти си този, за когото цял живот копнея!

 

 

За момчето на моя горчив живот ( ЦСН )

© Яна Веселинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??