27.06.2008 г., 0:05 ч.

Ти 

  Поезия
609 0 1

Ти си този, за когото мечтая.

Ти си този, за когото се смея и плача.

Ти си този, за когото ден и нощ мечтая.

Ти си този, за когото аз живея.

Ти си този, за когото сърцето ми бие.

Ти си този, за когото цял живот копнея!

 

 

За момчето на моя горчив живот ( ЦСН )

© Яна Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??