Jun 27, 2008, 12:05 AM

Ти 

  Poetry
607 0 1

Ти си този, за когото мечтая.

Ти си този, за когото се смея и плача.

Ти си този, за когото ден и нощ мечтая.

Ти си този, за когото аз живея.

Ти си този, за когото сърцето ми бие.

Ти си този, за когото цял живот копнея!

 

 

За момчето на моя горчив живот ( ЦСН )

© Яна Веселинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??