13 nov 2013, 21:03

Ти 

  Poesía » De amor
471 0 0

Ти

Ти си брегът, където е пристанището.
Пристанището, в което сърцето ми
пусна котва и притихна в обичане.
Даде ми изгрева светъл и капчицата роса,
даде ми топлата есен и залеза златен
отронил сълза, написала стих.
Ти спря времето и случи се безвремие -
моята есенна, последна любов.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) ∞

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??