14 may 2010, 16:15

Ти 

  Poesía » De amor
581 0 0

Когато се усмихнеш,
около мен всичко засиява.
Когато приближиш се,
болката отминава.

Мириса ти аз усещам,
дори ти да си далеч.
Все така гореща
ще останеш веч.

Нежните ти пръсти
да ме докосват със страст
и в косите ми гъсти
да ги усетя искам аз.

Очите ти прекрасни
да срещна искам пак,
невинни и тъй опасни,
как? Кажи ми как?

© Сашо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??