22 ago 2015, 20:52

Ти 

  Poesía » De amor
367 0 0

Ти - ангел, ти - дете,

ръце подай ми, моля те.

Че ти чиста си кат сълза

и си еманация на любовта.

 

Кой теб те е създал,

че аз без тебе бих умрял?
И като гледам нощните звезди,

сякаш там сияеш ти. 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??