19 dic 2010, 18:21

Ти 

  Poesía » De amor
683 0 0

Ти беше на 17, той на 22.

Ти беше със сини очи,

той със смарагдово зелени.

Ти обичаше живота,

той обичаше теб.

 

За него ти беше всичко,

а за теб той света преобрази!

Даде му криле, за да полети,

той ти подари крилати мечти.

 

 

 

© Светлана Талева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??