Dec 19, 2010, 6:21 PM

Ти 

  Poetry » Love
681 0 0

Ти беше на 17, той на 22.

Ти беше със сини очи,

той със смарагдово зелени.

Ти обичаше живота,

той обичаше теб.

 

За него ти беше всичко,

а за теб той света преобрази!

Даде му криле, за да полети,

той ти подари крилати мечти.

 

 

 

© Светлана Талева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??