19 дек. 2010 г., 18:21

Ти 

  Поэзия » Любовная
680 0 0

Ти беше на 17, той на 22.

Ти беше със сини очи,

той със смарагдово зелени.

Ти обичаше живота,

той обичаше теб.

 

За него ти беше всичко,

а за теб той света преобрази!

Даде му криле, за да полети,

той ти подари крилати мечти.

 

 

 

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??