24 ene 2010, 17:27

Ти 

  Poesía » De amor
890 0 1

 

                                                    

                                                               Ти

                               Когато съм близо до теб, става нещо с мен

                               в този обикновен, но объркан ден.

                               Очите ти изгарят мойте с нежен плам

                               и аз сам не знам къде се намирам...     

   

                               Мисълта за теб ме влудява 

                               и всеки ден ми повтаря,

                               че в този объркан свят ти си моят

                               малък   уникат...                                     

                                   

© Елена Сариева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??