11 dic 2012, 11:50

Ти 

  Poesía » De amor
643 0 0

Ти си жената, която заспива,

когато се буди любовта

и в съня ти - с теб си отива

животът ми, превърнал се в мечта...

 

Заминавам със теб, заминавам,

прибери ме в целувка, снага,

само с теб аз цял си оставам 

и разпръсвам се в твойта красота...!

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??