16 feb 2006, 0:00

ТИ 

  Poesía
847 0 0

ТИ


Болка..
пареща болка ,разливаща се
като вълна.


Пяна..
обгръщаща цялата ми
душа.


Писък..
раздиращ покоя на
нощта.


Студ..
обхващащ самотата
със ръка.


Измама..
отровила последната
ми сълза.


                                                                                                  (4.05.2005)

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??