ТИ
Болка..
пареща болка ,разливаща се
като вълна.
Пяна..
обгръщаща цялата ми
душа.
Писък..
раздиращ покоя на
нощта.
Студ..
обхващащ самотата
със ръка.
Измама..
отровила последната
ми сълза.
(4.05.2005)
© Руми All rights reserved.