19.1.2014
Ти
„На Ами“
Оглеждаш се в очи...
на реката храм...
ромон сред туптене,
обичаш ли... кажи,
тези брегове... покой,
потънали в безкрай,
дъно на душата,
безкрайна синева..
богиня огледала се в теб,
и открила красотата.
© Сириус Todos los derechos reservados