Jan 12, 2015, 10:45 PM

Ти 

  Poetry » Other
499 0 0

19.1.2014

 

Ти

 

„На Ами“

 

Оглеждаш се в очи...

на реката храм...

ромон сред туптене,

обичаш ли... кажи,

тези брегове... покой,

потънали в безкрай,

дъно на душата,

безкрайна синева..

богиня огледала се в теб,

и открила красотата.

© Сириус All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??