28 nov 2018, 7:57  

Ти 

  Poesía » De amor
622 0 0

Красиво утро, слънчев ден
цветя горски и бриз морски,
слънце гали страните ми,
вятър гони мислите ми.

 

Че не вижда душа ранена,
красивият ден не оценя
и цветята не са красиви,
и очите не са щастливи.
 
Че моето слънце ти си
и в душата ми пак ти си,
и цветята без теб вехнат,
и денят ми без теб мрак е!

 

 

 

© Miguel Sanchez Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??