Аз в никой пред никого
не съм се вричала,
но в мен - Бог ми е свидетел,
че най-истински тебе съм обичала
и там си най-свята добродетел!
Пред никого не съм и коленичила,
ала в молитвите си вечно те изричам!
Дори в мечтите с теб съм тичала
и да те сбъдна се опитах!
В никой не съм се и надявала,
че света ми в огледало ще държи.
Там винаги самотна съм оставала,
преди да разбера, че съществуваш ти!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados