27 июн. 2021 г., 07:59

Ти 

  Поэзия
181 0 0

Аз в никой пред никого 

не съм се вричала,
но в мен - Бог ми е свидетел,
че най-истински тебе съм обичала
и там си най-свята добродетел!
Пред никого не съм и коленичила, 
ала в молитвите си вечно те изричам!
Дори в мечтите с теб съм тичала
и да те сбъдна се опитах! 
В никой не съм се и надявала, 
че света ми в огледало ще държи. 
Там винаги самотна съм оставала, 
преди да разбера, че съществуваш ти! 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??