Звезда блещукаща в небесата -
надявам се да беше ти.
Най-ярко осветяваща луната,
след като градът заспи.
Лъчите си по мен прокарваш,
нежно галиш моите коси.
Нетърпеливо ме разпалваш -
видение ли си кажи?
© Янита Todos los derechos reservados