Nov 11, 2022, 10:09 AM

Ти 

  Poetry » Love
799 0 0

Звезда блещукаща в небесата -

надявам се да беше ти.

Най-ярко осветяваща луната,

след като градът заспи.

 

Лъчите си по мен прокарваш,

нежно галиш моите коси.

Нетърпеливо ме разпалваш -

видение ли си кажи?

© Янита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??