11.11.2022 г., 10:09 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
798 0 0

Звезда блещукаща в небесата -

надявам се да беше ти.

Най-ярко осветяваща луната,

след като градът заспи.

 

Лъчите си по мен прокарваш,

нежно галиш моите коси.

Нетърпеливо ме разпалваш -

видение ли си кажи?

© Янита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??