29 jun 2011, 22:13

Ти... 

  Poesía » De amor
989 0 8

Ти рисуваш по мен - като слънце по тяло на ручей
и разстилаш парченца от времето - ден подир ден

и по листа от нежност - извезан в съня ти памучен,

плъзва страст и се спуска по мислите парещи в мен. 

Запленени в душата ти - чувствата нежно ухаят
и откриват в сърцето ми гледки от приказен свят,
в който всичките песни са тихи въздишки от рая,
а в косите на времето - цъфнал е цвят върху цвят.

И не мога от буйната пролет в ума си да чуя
как в безкрая на чувствата - някъде в звездната нощ
пак се раждаш с любов от окото на лятната буря
и заливаш света ми до корен - с най-нежната мощ...

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??