3 oct 2006, 12:53

"Ти" 

  Poesía
787 0 13
"Ти"



Косите ти са ято пеперуди,

зъбките -

мъниста намънистени,

очите -

наниз изумруди,

гласа ти -

пролетно завръщане!

А ти си... "Ти"

и искам само тебе,

непроменено мое,

незагасващо до края

...Вдъхновение!!!



ЧАР......03.10.06...

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??