9 ago 2011, 17:01

Ти 

  Poesía » Otra
587 0 2

Едва ли някой с рими би описал
колко си красива ти!
Красотата ти придава смисъл
на тежките ми мрачни дни.

Усмивката ти слънце е за мен,
не мога аз без нея нито ден!
Каквото и да кажа, ще е малко,
но замълча ли пък - ще бъде жалко!

За друго вече не мечтая,
освен да бъда с теб до края!
До края на живота сив -
защото правиш ме щастлив!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??