26 oct 2011, 13:26

Ти бъди... бъди готов... 

  Poesía » De amor
1594 0 15

Ти бъди... бъди готов...

 

Любовта е пламък във очите ни - 

тихо сливане със вятъра,

любовта е майка на сълзите ни,

дето всяка нощ целувки чакаха...

 

Миговете плъзнаха в безкрая ни - 

пак любов покоя наруши,

срина трепетите в ада ни

и далече вече ни държи...

 

И изстива бавно топлината ми

от туптящата ти мъжка гръд,

и кипи в страдание душата ми - 

дъжд размива в сенки моя път...

 

Аз ще те намеря там, във тъмното,

ще напълня устните с любов

и ще продължим към бъдното - 

ти бъди... бъди готов...

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??