31 ene 2009, 19:10

Ти дойде 

  Poesía » De amor
729 0 9

Страдах сред непрогледна тъмнина,

но ти дойде и донесе светлината,

треперех от чуждата студенина,

но ти погали ме и внесе топлината.

 

Болеше ме от хорската ненавист и лъжа,

но ти до мен застана и стопи злината,

разкъсвах се, че не откривам любовта,

но ти ми подари сърцето и душата.

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??