31.01.2009 г., 19:10 ч.

Ти дойде 

  Поезия » Любовна
735 0 9

Страдах сред непрогледна тъмнина,

но ти дойде и донесе светлината,

треперех от чуждата студенина,

но ти погали ме и внесе топлината.

 

Болеше ме от хорската ненавист и лъжа,

но ти до мен застана и стопи злината,

разкъсвах се, че не откривам любовта,

но ти ми подари сърцето и душата.

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??