11 jul 2017, 22:25

Ти ела! 

  Poesía » De amor
412 0 1

Ти ела!

 

Ти ела, любов, вън не стой на прага,
седни до мен, тук е празен стола
и в стаята студее самота. Чакам те!
От обич ти ела! Няма с теб да споря!

 

Тук – няма лукс и сребърни лъжици,
на масата ми един разпръснат пъзел,
който ти отдавна прекоси и разпиля.
Чакам – да подредим съдбовния му възел.

 

Не се скъпѝ, сложи му светло синьо,
сърце с обич да тупти и да раздава,
с магичните си стъпки премини
и път прокарай – щастлив за двама.

 

Не го поставяй в рамка на стената,
живот му дай в нюансите на вяра,
със съдбовен почерк нарисувай и Дъга!
Време от Вселената вземи. Ела!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, така става понякога, любовта ни оплита и обърква,а после не смее да се появи и да сложи ред. Поздрави, Ели!
Propuestas
: ??:??