Студено е... и капят пак сълзи,
защото зная, че разривa допуснах...
но моля те, опитай, разбери -
принудена съм ръката ти да пусна!
Ще имаш, вярвай, много светли дни!
Щастлив ще бъдеш - Ти го заслужаваш!
И ако можеш, моля те, не ме мрази!
От прошката ти силно се нуждая!
Тежи ми, повярвай, че тежи...
Загубих обичта ти - за мен бе свята!
Но мойта обич те унищожи!
Заклейми я, тя е прокълната!
И моля Господ да те възнагради...
с любов щастлива - Ти го заслужаваш!
А мен сложи в графа "забравени"!
Зло причиних ти, а зло не ти желая!
© Виолета Todos los derechos reservados