19 jun 2007, 16:19

Ти и аз 

  Poesía
628 0 0

Ти и аз - заедно вървим,
ти и аз - заедно мълчим.
Ти и аз - нежност и вина,
ти и аз - болка и тъга.
Ти и аз - заедно в едно,
Ти и аз - вечно в еднo.

© Таня Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??