19.06.2007 г., 16:19 ч.

Ти и аз 

  Поезия
622 0 0

Ти и аз - заедно вървим,
ти и аз - заедно мълчим.
Ти и аз - нежност и вина,
ти и аз - болка и тъга.
Ти и аз - заедно в едно,
Ти и аз - вечно в еднo.

© Таня Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??