Вдишах аромата ти.
Вгледах се в очите ти.
Усетих дъха ти.
Почувствах допира ти.
Погалиха ме дланите ти.
Потънах в плътта ти.
Топлина проникна в мен.
Радостта ме прегърна.
Докосна ме щастието.
Любовта ме озари.
Сърцето ми се разтвори.
Ти ме целуна.
Полетях в Нирвана.
Двамата вървим.
Ръцете ни се търсят.
Вървим по пътя.
Това е животът.
Бог ни обича, а
аз обичам теб!
© Иво Сотиров Todos los derechos reservados