16.11.2023 г., 8:10 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Свободен стих
200 0 4

Вдишах аромата ти.

Вгледах се в очите ти.

Усетих дъха ти.

Почувствах допира ти.

Погалиха ме дланите ти.

Потънах в плътта ти.

Топлина проникна в мен.

Радостта ме прегърна.

Докосна ме щастието.

Любовта ме озари.

Сърцето ми се разтвори.

Ти ме целуна.

Полетях в Нирвана.

Двамата вървим.

Ръцете ни се търсят.

Вървим по пътя.

Това е животът.

Бог ни обича, а 

аз обичам теб!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иво Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??