19 mar 2024, 11:30  

Ти искаш ли, не искаш ли – все тая 

  Poesía
132 2 6

И просто има планове, в които,
съдбата ти, духът ти непокорен,
изтръгват те от хилавия корен
и смеят се – доволно, дяволито.
Ти искаш ли, не искаш ли – все тая,
ще ги последваш, даже и след края.

 

Защото някой някъде решава,
и прави комбинации от сорта,
да си му вечна зона на комфорта.
Овенът в теб, жената не познава!
Ти искаш ли, не искаш ли – все тая,
ще ги последваш, даже и след края.

 

Вземи си всяка дрипа от душата,
не се обръщай! Даже и през рамо,
cветулките в сърцето гледай само!
Те ще огряват обич непозната...
Ти искаш ли, не искаш ли – все тая,
ще ги последваш, даже и след края.

 

Вземи си само думите – магия,
те обич нова в тебе ще открият,
след болката под лявото ребро,
ще видиш – всяко зло е за добро.
И не кълни съдбата! Промени я!


 

https://youtu.be/VzkEEX59x9o?si=7I4ubNuIKIfoDPMU

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??