Бъди себе си
Бъди естествен
Но аз се питам
Какво имаш предвид
Когато казваш
"Бъди себе си"
Какво значи това
Как се става себе си
Само не казвай "с чук в ръка"
или с бутилка вино
И мога ли да бъда себе си докато ти съществуваш
А мога ли да бъда себе си докато ти не съществуваш
Мога ли да съм себе си в твоите очи
И от къде знаеш, че ще ти хареса
Предполагам, че ме познаваш щом толкова държиш да съм себе си
Но, мамка му дори хората в затворите и лудниците не са себе си
какво тогава остава за нас "нормалните"
" Те поне са опитали" ще кажеш
Може би не е възможно да сме себе си
И как изобщо разбра, че не съм себе си
Пък ще ти кажа аз
Може би не е възможно да сме нещо друго освен себе си
Какво ще кажеш за това
"Има толкова позьори и лицемери" ще ми отговориш
Може би изобщо не трябва да се мисли за това
И аз се отказвам.
Но държа преди да ми кажеш
"Бъди себе си"
Да ми кажеш какъв съм
За да знам какво да правя
© Еди Кой си Todos los derechos reservados