5 nov 2011, 11:03

Ти ли... 

  Poesía » Otra
504 0 3

Ти ли?!

В колко много

интриги заплетен си

с твоето великодушно

сърце.

Все още сред тикви

търсиш принцеси

и ледът е сковал

лицето ти.

И се надяваш,

че някъде

Тя е още за теб

недокосната,

още мила

и още добра.

Да, тя е там,

но от скръб

омагъосана.

А ти, търсейки,

май ще намериш,

прашни замъци

и мрачни дворци.

Не каляски и 

не принцеси,

а статуи каменни

с влюбени някога

тъжни очи.

Ти не се натъжавай,

че знаеш ли -

магията зла

ще изчезне

от ръка подадена,

прошка

и дума добра.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??