Ти ли?
Разлиствам се
листенце по листенце.
Нищо, че сега е зима.
Пчелата, дето долетя,
ти ли си това,
любими?
Пресъхнала
пустиня съм. Раста…
И нямам брод, и нямам име.
Капката дошла с дъжда,
ти ли си това,
любими?
.....
Усмивката
преди смъртта...
Знам- ти ще си
това,
любими…
© Радка Миндова Todos los derechos reservados