26.04.2013 г., 13:59 ч.

Ти ли? 

  Поезия » Любовна
712 0 14

 

                       Ти ли?

 

                        Разлиствам се

                        листенце по листенце.

                        Нищо, че сега е зима.

                        Пчелата, дето долетя,

                        ти ли си това,

                        любими?

 

                        Пресъхнала

                        пустиня съм. Раста…

                        И нямам брод, и нямам име.

                        Капката дошла с дъжда,

                        ти ли си това,

                        любими?

                        .....

 

                        Усмивката

                        преди смъртта...

                        Знам- ти ще си

                        това,

                        любими…

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??