И дойде онази вечер,
когато те видях със друга.
Денят се превърна в нощ.
Лятото в зима.
Мирът се превърна във война.
Усмивките в горчиви сълзи.
Мечтите в разбити илюзии.
Надеждите в отчаяние.
Обичта във омраза.
© Таня Дойкова Todos los derechos reservados
Не разбирам как се мрази човек, когото си обичал!?