Ако в този свят
твоят огън
запали нечия клада,
ти можеш
да я загасиш,
само с шепа радост.
Ако днес дяволите
твои обладаят
нечие сърце горещо,
ти можеш
да ги озаптиш,
с обич и още нещо.
Ако ти обаче изгориш
в съдбовна магия
отново само
ти можеш
тайната й да разбиеш.
Защото ти си
Вечната Любов
без условия
и само
Ти можеш
да си магия!
© Людмила Данова Todos los derechos reservados