7.06.2024 г., 13:29 ч.

Ти можеш 

  Поезия
235 4 6

Ако в този свят 
твоят огън 
запали нечия клада, 
ти можеш
да я загасиш, 
само с шепа радост. 
Ако днес дяволите
твои обладаят 
нечие сърце горещо, 
ти можеш
да ги озаптиш, 
с обич и още нещо. 
Ако ти обаче изгориш 
в съдбовна магия 
отново само 
ти можеш
тайната й да разбиеш. 
Защото ти си
Вечната Любов 
без условия
и само 
Ти можеш
да си магия! 

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??