1 dic 2013, 11:21

Ти - моя мечта 

  Poesía » De amor
526 0 2

Ти - моя мечта.
Направен от вода,
криеш се по света.
Аз - твоя тайна.
С тъгуваща душа, 
викам те в нощта.
Ти - въздух мой.
Волна птица в моето сърце.
Аз - твое небе.
На пухкав облак
при теб ще долетя.
Ти - моя страст.
Моя болка и любов.
Аз - твоя слабост.
Огънят, който те изгаря.
Изворът, в който се оглеждаш.
Ти - моя крепост.
Рицар с доспехи.
С щит ме предпазваш от беди.
Аз - твоя кралица.
Господарка на твоето сърце.

denisima - 20.09.2013 г.


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??