Т И, М О Я П Е С Е Н
Ти, моя песен недопята –
слънце в мене недогряло!
Ти, моя радост неживяна –
цвете в мене недоспало!
Сега ще тръгна аз отново
по склоновете запустели
да търся слънце необрано
и сплитам скъсани дантели.
Сега отново ще събирам
роса от радост разпиляна
и цветове неразцъфтели
ще възкресявам в жива пяна.
Ти, моя песен недопята,
сплети се в слънчева вихрушка,
че радостта ми неживяна
във люлка светла да се люшка!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Нека Новата 2015 година бъди за тебе щедра и изпълнена с радостни моменти. Бъди такава каквато си!