14 may 2019, 22:08

Ти навярно си имал много жени... 

  Poesía
793 5 3

 

Ти навярно си имал много жени!
За какво съм ти, всъщност не зная...
Тази жажда по тебе, която гори,
дали и тебе, се питам, изгаря?

 

Ти навярно си имал много жени!
Красиви, обичащи, нежни...
Защо съм ти лудо момиче, кажи,
като слънчева, луда безбрежност?

 

Ти навярно си имал много жени!
Но като мене такава, едва ли!
В душата ми огън безумен гори
и устата пресъхва от жажда!

 

Ти навярно си имал много жени!
Но като мене такава... Едва ли!

 

Диана Димитрова
14.05.2019 г.

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятно красив ритмичен и песенен стих! Поздравления!
  • Бижу!
  • Всяка жена е нова безбрежност в морето на любовта.Може да намериш пристан,а може и да се удавиш...
    Харесва ми стихотворението, Диана!
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??