19 ago 2007, 0:47

Ти неин... Аз твоя... 

  Poesía
704 0 0
Ще си отидеш ли някога от живота ми ?
Кой ще те изтръгне от сърцето ми?
Защо задавам глупави въпроси,
та аз знам, че дори и да  искаш
да си тръгнеш от живота ми,
няма да те пусна...
Няма смисъл от глупави въпроси,
от неистински усмивки,
от просто приятелски разговори...
Прегръщай я!
Целувай я!
Смей се!
Живей!
Ти неин си, тя не толкова твоя,
аз твоя съм... ти не толкова мой...

© Албена Купенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??