Aug 19, 2007, 12:47 AM

Ти неин... Аз твоя... 

  Poetry
692 0 0
Ще си отидеш ли някога от живота ми ?
Кой ще те изтръгне от сърцето ми?
Защо задавам глупави въпроси,
та аз знам, че дори и да  искаш
да си тръгнеш от живота ми,
няма да те пусна...
Няма смисъл от глупави въпроси,
от неистински усмивки,
от просто приятелски разговори...
Прегръщай я!
Целувай я!
Смей се!
Живей!
Ти неин си, тя не толкова твоя,
аз твоя съм... ти не толкова мой...

© Албена Купенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??