19 авг. 2007 г., 00:47

Ти неин... Аз твоя... 

  Поэзия
703 0 0
Ще си отидеш ли някога от живота ми ?
Кой ще те изтръгне от сърцето ми?
Защо задавам глупави въпроси,
та аз знам, че дори и да  искаш
да си тръгнеш от живота ми,
няма да те пусна...
Няма смисъл от глупави въпроси,
от неистински усмивки,
от просто приятелски разговори...
Прегръщай я!
Целувай я!
Смей се!
Живей!
Ти неин си, тя не толкова твоя,
аз твоя съм... ти не толкова мой...

© Албена Купенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??