2 sept 2007, 18:08

Ти неин... Аз твоя... II 

  Poesía
914 0 0

Виждаш ли очите ми,
чуваш ли сърцето ми,
пулса му, когато съм до теб...
Виждаш знам очите й,
чуваш знам сърцето й,
само че то не тупти за теб...
Погледни ме, прегърни ме и кажи, че ме обичаш,
погледни я, отмини я, тя не те обича!

© Албена Купенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??