2.09.2007 г., 18:08 ч.

Ти неин... Аз твоя... II 

  Поезия
906 0 0

Виждаш ли очите ми,
чуваш ли сърцето ми,
пулса му, когато съм до теб...
Виждаш знам очите й,
чуваш знам сърцето й,
само че то не тупти за теб...
Погледни ме, прегърни ме и кажи, че ме обичаш,
погледни я, отмини я, тя не те обича!

© Албена Купенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??